opc_loader
Bekijk wat anderen van ons vinden op Kiyoh!

Matras op maat
Of het nu gaat om een recht matras of een Frans matras met een (ronde) hoek voor uw caravan of camper, met onze matrasconfigurator stelt u snel en eenvoudig uw eigen matras samen.

Matras op maat »
 
Klantenservice

  053-8507664

 06-27658079

   info@matrasbestellen.nl

Showroom

Onze showroom is op afspraak geopend voor u. Ook 's avonds of in het weekend!

Maak een afspraak

Betaalmethoden

U kunt bij ons online betalen via:

Klik hier voor meer informatie.

Privacy

Matrasbestellen.nl vindt uw privacy ontzettend belangrijk. Lees ons privacybeleid hier.

Betaalmethodes

Op dit moment kunt u bij ons op 3 manieren betalen:

U kunt kiezen voor achteraf betalen met Afterpay. U krijgt enkele dagen na uw bestelling een e-mail met betaalinstructies. U maakt zelf binnen 14 dagen nadat u de e-mail hebt ontvangen het verschuldigde bedrag over naar het rekeningnummer van AfterPay (staat in de e-mail). Vermeld altijd bij uw betaling het AfterPay kenmerk. Let op! Betaal altijd aan AfterPay (het rekeningnummer dat u in de e-mail ontvangt), niet aan Matrasbestellen.nl!

Als u voor het eerst betaalt met AfterPay, geldt er een maximumbedrag van €350. Na uw eerste bestelling wordt dit opgehoogd naar €500. Vragen over AfterPay? Chat met ons, of bel ons.

U kunt ook kiezen om het geld vooraf over te maken naar ons bankrekeningnummer. Als u kiest voor deze optie, dan krijgt u instructies over hoe u dit doet. De bestelling wordt verzonden, zodra de betaling ontvangen is. Aan deze betaalmethode zit geen limiet.

U kunt natuurlijk ook met iDeal betalen. Met uw eigen bankpas en identificatiemethode betaalt u veilig en snel. Aan deze betaalmethode zit geen limiet.