Beddenwinkel Almelo

Bedden kun je overal kopen. Maar bij beddenwinkel Almelo heb je bedden met een hoog ligcomfort en een bijzonder fijne kwaliteit. Ga bijvoorbeeld voor een relaxte boxspring van het merk Breckle of voor een zacht matras van Dexitex. Je koopt niet zomaar een bed. Het is een weloverwogen beslissing, die je moet nemen. Bij beddenwinkel Almelo staat de klant centraal. De beddenspecialist vat al jullie wensen samen en biedt het beste bed of matras aan.

Boxspring Almelo

Beddenwinkel Almelo heeft een groot assortiment aan comfortabele boxsprings. Naast gewone vaste boxsprings en losse onderdelen, zijn er ook elektrische boxsprings verkrijgbaar. Een elektrische boxspring is goed voor rugklachten en slaapproblemen. Door verschillende onderdelen te verstellen, kun je in een comfortabele positie gaan liggen. Je kunt bijvoorbeeld tv kijken of een boek in bed lezen. Het bed biedt perfecte ondersteuning, bij elke zit- of lighouding. Natuurlijk kun je het bed eenvoudig betreden en zonder problemen uitstappen. Met een draadloze afstandsbediening, kan het bed makkelijk in de gewenste stand gezet worden.

De boxspring is goed voor het wervelkolom in het algemeen. In tegenstelling tot een lattenbodem, lig je altijd recht en stabiel. Dit komt door het onderstel, welke uit twee boxen bestaat. Daarop worden twee dikke matrassen geplaatst. Kies voor een topmatras om het hoogste niveau aan comfort te ervaren. Onze beddenwinkel regio HengeloEnschede en Almelo heeft boxsprings van verschillende materiaalsoorten. Kies voor leer, stof of kunstleer bijvoorbeeld. Een boxspring is een meubelstuk op zich. Daardoor zal deze altijd bij de uitstraling van je slaapkamer passen.

Matras Almelo

Een boxspring is compleet, als er een passend matras op ligt. Matras Almelo heeft kwaliteitsmatrassen voor elke lichaamstype. Pocketvering biedt ondersteuning aan de drukpunten van het lichaam. De vering gaat werlvelaandoeningen en slapende ledematen tegen. Je wordt met een pocketmatras altijd heerlijk wakker. De zaak in Almelo heeft veel matrassoorten. Elk matras heeft een efficiënte werking op je slaapcomfort.

Traagschuim

Traagschuim is een vormbaar matras. Het matras zorgt een prettige verdeling van het lichaamsgewicht, doordat het de drukpunten ondersteunt en het naar de lichaamshouding vormt. Traagschuimmatrassen kunnen met een koudschuimlaag gecombineerd worden. Dit zorgt voor een frisse nacht, zonder benauwdheid en zweetplekken op het matras.

Koudschuim

Koudschuimmatrassen laten veel lucht door en absorberen vocht. Op deze manier heb je minder snel last van zweterige nachten en slaapproblemen. Deze ademende matrassen worden vaak gekozen. Dit komt door de heerlijke koele nachten, die je met een koudschuimmatras ervaart.

Natuurlatex

Deze matrassen bestaan uit een natuurlijk soort rubber. Het rubber is zeer geliefd, vanwege zijn elastische werking en perfecte drukverlaging. In tegenstelling tot normaal latex, is natuurlatex erg luchtig. Je zult geen last van een warm of klam matras hebben.
Kijk bij het aanbod voor de juiste boxspring of het juiste matras. Je kunt ook in de fysieke showroom in Haaksbergen komen. Vraag advies aan en kies het bed dat bij je past.