Showroom

Wilt u een boxspring of matras uitproberen? Bezoek dan onze showroom in Haaksbergen. Hier kunt u de verschillende matrassen, toppersboxsprings en bedbodems bezichtigen en uitproberen. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Onze showroom is toegankelijk na telefonische afspraak of per mail

We kunnen ook uw matras in de camper of caravan opmeten zodat u altijd een perfect passend matras/topdekmatras krijgt.

Contactformulier

Matrasbestellen.nl showroom
Buurserstraat 15 a
7481 EG Haaksbergen

Ma-Vrij 9:00-18:00

Tel: 06-27658079

Mail: info@matrasbestellen.nl

Welkom bij MatrasBestellen.nl – Dé specialist in slaapcomfort voor de regio Haaksbergen en omstreken!

Bij MatrasBestellen.nl begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige matrassen, matrastoppers, kussens, boxsprings, lattenbodems, elektrische motoren voor verstelbare bedden en beddengoed aan. Onze specialiteit? Maatwerk matrassen, specifiek ontworpen voor bedden in caravans en campers.

Showroom in Haaksbergen: Ervaar slaapcomfort zoals nooit tevoren

Onze showroom, gevestigd in Haaksbergen, is dé plek waar u ons uitgebreide assortiment kunt ontdekken en ervaren. Op afspraak verwelkomen wij graag klanten uit omliggende plaatsen zoals Enschede, Hengelo, Almelo, Eibergen, Neede, Hengevelde, Boekelo, Borne, Deurningen, Borculo, Goor en Diepenheim.

In onze showroom kunt u rustig de tijd nemen om onze diverse producten te bekijken en te testen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw matras, een comfortabele boxspring, of specifieke slaapaccessoires, ons deskundige team staat klaar om u te adviseren op basis van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Maatwerk voor caravans en campers: Slaapcomfort onderweg

Een unieke service die wij bieden, is het op maat maken van matrassen voor caravans en campers. Wij begrijpen dat standaardmaten niet altijd voldoen aan de specifieke afmetingen van uw mobiele slaapplek. Daarom kunt u op afspraak bij ons langs komen om uw caravan of camper op te meten. Vervolgens produceren wij een matras op maat, zodat u ook onderweg geniet van optimaal slaapcomfort.

Afspraak maken: Persoonlijk en professioneel

Bij MatrasBestellen.nl streven we naar een persoonlijke en professionele benadering. Klanten kunnen eenvoudig telefonisch of via e-mail een afspraak maken om onze showroom te bezoeken, advies in te winnen, of om de maten van hun caravan of camper door te geven voor een op maat gemaakt matras.

Wij geloven dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Daarom streven we ernaar om u het beste slaapcomfort te bieden, zowel thuis als onderweg. Bezoek onze showroom in Haaksbergen en ontdek zelf de kwaliteit en service van MatrasBestellen.nl.

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via telefoon en e-mail. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van het perfecte slaapproduct voor u!