Annuleren of retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het product binnen 14 dagen – onder voorwaarden annuleren of retourneren.

Retouradres:

Matrasbestellen.nl
Buurserstraat 15 a
7481 EG Haaksbergen

Voorwaarden voor het annuleren of retourneren van je bestelling

Volgens de wet “Koop op Afstand” kun jij jouw online bestelling kosteloos ontbinden binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde), mits jouw bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je dient het product zo snel mogelijk maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als het product terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Het product zit voor zover als mogelijk nog in de originele verpakking. Je mag het product slechts beoordelen en proberen, zoals je een product in een fysieke winkel ook mag beoordelen.
  • Ga je verder dan hetgeen wettelijk mag, dan kunnen wij daarvoor waardevermindering in rekening brengen bij het terugstorten van het bedrag.
  • Het product is niet speciaal voor jou aangepast. Maatwerk is namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dat houdt in dat indien wij een product aanpassen aan wensen en specificaties door jou opgegeven, dan kan het product niet geretourneerd worden.

Wil je jouw bestelling annuleren?

Annuleren van uw order graag tijdig per email doorgeven op info@matrasbestellen.nl

• Speciaal bestelde matrassen op maat zijn kosteloos te annuleren binnen 24 uur, daarna is deze te annuleren in overleg (30% annuleringskosten)
• Onze Klantenservice neemt vervolgens contact met je op om de retoursprocedure verder uit te leggen.


Verzendkosten

Wij leveren alle bestellingen voor een kleine bijdrage in de verzendkosten van 2.95 ,lengtepakketten zoals lattenbodems 14.95 (ivm lengte)

Terugbetaling

Je krijgt in alle gevallen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, alle reeds betaalde bedragen terugbetaald (inclusief verzendkosten heenzending), via dezelfde betaalwijze als die je hebt gebruikt om te betalen. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten geretourneerd zijn.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.