Per bank overmaken 

U besteld op de site en kiest voor de betaaloptie overmaken per bank
U krijgt een bevestiging per email met order/factuurnummer,Graag overmaken ovv dit nummer naar
Mb-Traders BV, NL88ABNA0486057925 te haaksbergen 

Ideal
Ideal betaling is de meest veilige en snelste manier, u betaald via uw eigen betaalomgeving
Klik op de betaaloptie Ideal en kies uw bank en volg de stappen
Onze betaling Ideal worden verwerkt door Pay.nl, de veiligste en beste manier om makkelijk en snel uw betaling te doen

AfterPay 
AfterPay voert voor Matrasbestellen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
U kunt bij Matrasbestellen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 75 wanneer u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1000. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.(matrasbestellen heeft geen invloed op acceptatie of afkeur van aanvragen)Kosten afterpay 5,99,- per transactie

Spraypay

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002).
Wij houden ons aan de eisen van de verleningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen.