Welkom bij Matrasbestellen.nl

Onze service

Betrouwbaarheid en goede service, dat is waar wij voor staan!

Banners Sfeer Pand Matrasbestellen
Matrasbestellen

Over ons

Matrasbestellen.nl is de grotere online beddenspecialist van Nederland. Onze online beddenwinkel biedt matrassen, boxspringsets en topdekmatrassen van de hoogste kwaliteit aan voor een eerlijke betaalbare prijs. Matrasbestellen.nl streeft er naar om iedereen een perfect slaapcomfort aan te bieden voor een nog betere lage prijs,
Het maakt niets uit of het nu om een complete boxspringset gaat of om een goede matras, in de online winkel van Matrasbestellen.nl vind u een uitgebreid assortiment slaapkamerartikelen welke aan al uw wensen voldoen.
Met Matrasbestellen.nl zorgt u niet alleen voor een optimaal slaapcomfort maar ook voor een slaapkamerinterieur die tot in de puntjes af is.

Topkwaliteit

Wij leveren topkwaliteit
voor de scherpste prijs!

Matrasbestellen.nl biedt zijn producten aan tegen prijzen dat u het bijna niet gelooft! Boxsprings en (topdek)matrassen van een goede kwaliteit zijn vaak te duur, waardoor men vaak een minder goede kwaliteit koopt.
Dankzij Matrasbestellen.nl is lekker slapen betaalbaar voor iedereen. Onze producten komen direct geleverd van onze fabrikanten, dus geen tussenhandel. Hierdoor besparen wij op vele kosten zoals opslag, showrooms, enz.

Banners Sfeer Magazijn Matrasbestellen

Een goede service voor en na uw bestelling
Service is het allerbelangrijkste bij Matrasbestellen.nl. Wij willen graag dat jij als klant tevreden bent over de bestelling van onze product(ten). Ons team is constant bezig met de verbetering en uitbreiding van onze producten en service. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de slaapkamerbranche dus wij weten wat het beste voor je is. Alle producten op Matrasbestellen.nl zijn uitvoerig getest, hebben zich al bewezen in kwaliteit. Vandaar ook minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Ook geven wij een omruilgarantie. Mocht je niet tevreden zijn dan zoeken wij een passende oplossing.

Een bed kopen met tot wel 70% korting
Je kunt alle boxsprings, matrassen en toppers eenvoudig online bestellen via onze site, Ideal en paypal betaling is mogelijk in een veilige omgeving. Wordt het product bij jou thuis geleverd door ons dan kun je gewoon afrekenen bij onze chauffeur(s). Aarzel niet en verwen jezelf met een heerlijke nachtrust.

Voor vragen of opmerkingen over het aanbod van onze producten of service kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij staan je graag te woord via de telefoon 053-8507664, per e-mail.info@matrasbestellen.nl  of via 06-27658079

 

04. Our Clients

Popular Brands